Allroad Travels

Taxi in Maastricht

Diensten

Het taxivervoer van Allroad Travels kunt u voor iedere verplaatsing inzetten. Wilt u een avondje stappen op een veilige manier afsluiten met een taxi tot bij uw thuis? Heeft u een vakantie gepland, maar heeft u nog geen vervoer naar de luchthaven? Of wenst u op tijd arriveren bij uw volgende vergadering? Allroad Travels maakt het mogelijk voor u. Bekijk ons dienstenaanbod.

Persoonlijk vervoer
Bent u op zoek naar een taxi na een avondje uit, familiebezoek of heerlijk diner met vrienden? Allroad Travels biedt particulier taxivervoer aan tegen scherpe prijzen en op een hoog serviceniveau.

Meer informatie

Zakelijk vervoer
Onze chauffeurs staan voor u klaar om u van en naar werkbezoeken, afspraken, meetings en andere zakelijke aangelegenheden te vervoeren. Dit heeft meerdere voordelen voor u: uw reistijd wordt werktijd en u heeft een professionele uitstraling naar zakenrelaties toe. Wij zorgen altijd voor een representatieve, servicegerichte chauffeur met veel ervaring.

Meer informatie

Vliegveldtransport
Uitgerust aan uw vlucht beginnen of uw reis op deze wijze afsluiten? Bespaar de moeite van het zelf rijden en gesjouw met bagage. Wij verzorgen kwalitatief taxivervoer naar en vanaf luchthavens in Nederland, Duitsland en België tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Meer informatie

Voor al onze diensten geldt een algemeen tarief van €2,35 per kilometer en een instaptarief van €0,00.